Uudised

Tallinna merepäevade ajaks avatakse ajutine bussiliin

10. juuli 2019

Tallinna merepäevadeks avatakse 13.07-14.07 bussliin nr 81, mis tagab ühenduse Reisisadama, Lennusadama, Noblessneri sadama ja Kakumäe sadama vahel.

Ajutine bussiliin on nr 81 marsruudil Reisisadam – Kakumäe sadam.

Ajutine bussiliin nr 81 sõidab liikumisteel Sadama tn, Põhja pst, Kalasadama tn, Kalaranna tn, Tööstuse tn, Erika tn, Ristiku tn, Kolde pst, Sõle tn, Paldiski mnt, Mõisa tn, Vabaõhumuuseumi tee, Nooda tee, Vabaõhumuuseumi tee, Mõisa tn, Paldiski mnt, Sõle tn, Kolde pst, Ristiku tn, Erika tn, Tööstuse tn, Kalaranna tn, Kalasadama tn, Põhja pst, Kai tn.

Liini nr 81 bussid teevad järgmised peatused: Reisisadam (A-terminal), Lennusadam, Noblessneri, Zoo,  Rocca al Mare, Kakumäe sadam, Rocca al Mare, Zoo, Noblessneri, Lennusadam, Reisisadam (A-terminal).

Sõiduplaaniga on võimalik tutvuda Tallinna linna veebilehel: https://transport.tallinn.ee/.

Vastused korduma kippuvatele küsimustele leiab http://www.tallinnamerepaevad.ee/kkk/

Merepäevadel sõidab eribuss