Uudised

Tallinna merepäevade teine päev pildis

13. juuli 2019

13. juulil, Tallinna merepäevade teisel päeval saatis Eesti suurima mere- ja perepeo pakutavaid tegevusi soe suvepäike. Noblessneri sadamalinnakus, Vanasadama jahisadamas, Lennusadamas ja Haven Kakumäel toimusid mitmed merelised tegevused, muusikaelamusi pakkusid näiteks Uudo Sepp, SkaFaktor ja ansambel L´Dorado.

Tallinna merepäevade teisel päeval avas oma programmi ka Haven Kakumäe, kus nii täna kui ka pühapäeval saab õppida kalaroogade valmistamist Koržetsitelt ning külastada Disainitänavat Eesti esimeses paadihotellis,“ sõnas Tallinna merepäevade projektijuht Lennart Sundja. „Merepäevade viimase päeva juhatab sisse kell 4 hommikul Lennusadamast väljuv sõit Meisterjaani kontserdiga pardal, kus saab päikesetõusu nautides oma päevale eriti meeleoluka stardi anda,“ lisas Sundja.

Fotod Tallinna merepäevade teisest päevast leiab siit: